Tentai pavėsinėms

Viena iš ryškiausių Lietuvos klimato ypatybių – orų nepastovumas. Viena vertus, tai yra savotiškai žavinga, tačiau, siekiant išvengti, jog gamtos diktuojamos sąlygos trukdytų kasdienio gyvenimo komfortui ar net vystomo verslo sėkmei, reikia tinkamai pasiruošti. Jei Jūsų kieme stovi lauko pavėsinė ar, pavyzdžiui, užsiimate veikla atviroje erdvėje (prekyba, renginiai ir pan.), būtina pasirūpinti tinkama apsauga nuo oro permainų, pradedant vasaros liūtimis ir baigiant žvarbiu rudens vėju.

Įvertinus rinkoje prieinamas alternatyvas, vis populiaresniu pasirinkimu tampa PVC tentai pavėsinėms, kuriuos savo klientams, garantuodami aukščiausią kokybę, individualių pageidavimų įgyvendinimą, užsakymų atlikimo punktualumą ir visas su šios rūšies produkcija susijusias paslaugas (tentų matavimas, montavimas, remontas), siūlo „Tentera“ ekspertų komanda.

Kokiais privalumais pasižymi tentai pavėsinėms?

Kaip ir apie bet kokį kitą aplinkos įrengimo sprendimą kalbant, pavėsinės gali būti dengiamos įvairiomis medžiagomis, pavyzdžiui, stiklu, mediena, polikarbonatu ir kita. Tiesa, profesionaliai, iš aukščiausios kokybės medžiagų pagaminti tentai gali išpildyti visus, net paties reikliausio kliento pageidavimus, susijusius su šios kategorijos produkto funkcionalumu, estetika, o taip pat – patraukliu kainos ir kokybės santykiu.

Efektyvi apsauga nuo įvairių gamtinių veiksnių

Tentai pavėsinėms atlieka apsauginę funkciją nuo tokių, galimai turtui kenksmingų, o kartais – tiesiog nemalonių oro reiškinių, kaip, pavyzdžiui, lietus, sniegas, vėjas, saulė ir kita. Uždengus pavėsinės šonus tentu, viduje esantys daiktai (baldai, gėlės, prekės ir kita) nenukentės nuo drėgmės, vėjo ar tiesioginių saulės spindulių, taip išvengiant ne tik galimos finansinės žalos, bet ir papildomų rūpesčių (pavyzdžiui, nuolat drėgmės veikiamus medinius lauko baldus reikia atnaujinti, medinės pavėsinės grindys dėl kontakto su saule greičiau blunka ir pan.). O žmonės, nesvarbu, tai būtų šeimos nariai ar klientai, užsiimti norima veikla pavėsinėje galės nepaisant gamtos diktuojamų sąlygų.

Kokybė ir patvarumas

„Tentera“, gamindami įvairių rūšių tentus, didelį dėmesį skiria tiek preciziškai tiksliam gamybos procesui, tiek naudojamų medžiagų kokybei. Tad mūsų siūlomi pavėsinių tentai ne tik atlieka apsauginę funkciją, bet ir patys yra atsparūs tokiems aplinkos veiksniams, kaip UV saulės spinduliai, šaltis, karštis, vėjas ir pan. Dėl savo atsparumo, pavėsinės tentas gali būti paliekamas ir šaltuoju metų laiku, taip sudarant dar palankesnes sąlygas šį ar kitos rūšies, tentu dengiamą pastatą išnaudoti savo reikmėms.

Ekonomiškumas

Pavėsinių kaina, nusprendus šias dengti PVC tentu, o ne, pavyzdžiui, įstiklinti, yra gerokai mažesnė, tad dažnam prieinamesnė. Šis niuansas, žinant, jog tai – kokybiškas, patvarus gaminys, aktualus visiems racionaliai mąstantiems asmenims, o ypač – naujakuriams, kurie, ne paslaptis, susiduria su daug išlaidų, tad gerbūvio puoselėjimą yra neretai priversti nukelti vėlesniam laikui. Patrauklia kaina, lyginant su kitomis alternatyvomis, išsiskiriantys PVC tentai gali padėti minėtos problemos išvengti.

Nesudėtingas montavimas

Pavėsinės uždengimas tentu, net ir neturint analogiško darbo patirties, yra nesudėtingas, daug laiko neužimantis procesas. Tento montavimas savarankiškai leidžia šį projektą įgyvendinti dar mažesnėmis sąnaudomis. Klientams, kurie laikosi nuomonės, jog visus darbus turi atlikti specialistai ar savo įtemptoje dienotvarkėje nerandantiems tam laiko, „Tentera“ gali pasiūlyti ir operatyvų, profesionaliai atliekamų tentų montavimo paslaugą visoje Lietuvoje.

Paprasta priežiūra

Viskas, ko reikia, norint užtikrinti nepriekaištingą tentų, dengiančių privačioje erdvėje stovinčias pavėsines ar kitus statinius (stoginės, scenos, paviljonai ir pan.) švarą, tai – nuvalyti juos sausa šluoste ir/arba nuplauti vandeniu.

Universalumas ir estetika

Kieme, sode ar kitoje teritorijoje stovinčios pavėsinės turi ne tik atlikti praktinę funkciją, bet ir, būdamos estetiškos, harmoningai įsilieti į norimą sukurti aplinkos stilių. Tentai pavėsinėms, dažniausiai gaminami iš skaidraus PVC, ne tik neriboja į šią lauko patalpą patenkančių saulės spindulių kiekio, bet ir, tarytum būdami nematomi, dera prie įvairios aplinkos.

„Tentera“ gamina įvairių rūšių tentus pagal individualius klientų pageidavimus, tad šiais gali būti dengiamos bet kokios pavėsinės ar kitos paskirties lauko erdvės (tiek standartinių, tiek nestandartinių išmatavimų):

  • stoginės;

  • scenos;

  • vasaros estrados;

  • ekranai ir kita.

Nuo ko priklauso tentų pavėsinėms kaina?

Tentų pavėsinėms kaina priklauso nuo gaminio išmatavimų, dizaino ypatybių (pavyzdžiui, projekte numatytos atveriamos ar užtrauktuku užveriamos durys) bei kitų, su konkretaus kliento užsakymu susijusių paslaugų (spauda ant tento, tentų matavimas, montavimas). Preliminarią šios ar kitos rūšies „Tentera“ tentų kainą galite sužinoti, atsiuntę mums pavėsinės, terasos ar kitos patalpos, kurią ketinate uždengti, išmatavimus.

Kiek laiko trunka tentų pavėsinėms gamyba?

Vienas iš „Tentera“ darbo principų, kuriuo, teikdami savo paslaugas, vadovaujamės – užsakymų atlikimo terminų laikymasis. Priklausomai nuo mūsų komandos užimtumo, Jūsų užsakyto tento gamyba gali trukti nuo 1 savaitės iki 1 mėnesio. Nors pavėsinių tentai – gaminys, kuris, dėl savo savybių, gali būti eksploatuojamas ir šaltuoju metu, kaip žinia, daiktų, susijusių su buvimu lauke, poreikis pastebimai išauga šiltajam sezonui iš artėjant. Tad, nenorėdami savo asmeninėms ar verslo reikmėms reikalingo tento laukti ilgai, kviečiame jo gamybą užsakyti iš anksto.