Tentai baseinams

Jei anksčiau baseinai buvo priskiriami prabangos prekėms, tai šiandien ši tendencija akivaizdžiai pasikeitusi. Lauko baseinų, pastatytų kieme, sode ar įrengtų terasose, galima pamatyti vis dažnesnėje privačioje erdvėje, priklausančioje asmenims, galvojantiems apie visapusiškai komfortišką savo ir savo šeimos narių kasdienybę. Tiesa, įsirengus baseiną, visiškai atsipalaiduoti, mėgaujantis vandens malonumais, dar nederėtų. Tentai baseinams, užtikrinantys visapusišką šio objekto apsaugą nuo tokių išorinės aplinkos veiksnių, kaip lietus, vabzdžiai, įvairūs nešvarumai ir kita, o taip pat – ir žmonių bei gyvūnų saugumą, turėtų tapti prioritetiniu Jūsų pirkiniu.

Jei ieškote patikimų, į aukščiausią galutinio rezultato kokybę orientuotų tentinių gaminių meistrų, „Tentera“ komandos teikiamos paslaugos – dėmesio vertas pasirinkimas net ir patiems išrankiausiems klientams. Galime pasiūlyti ne tik tentų, skirtų baseinams bei įvairiems kitiems objektams (terasos, stoginės, priekabos, angarai ir kita) uždengti, gamybą pagal individualų užsakymą, bet ir kitas su šios rūšies produkcija susijusias paslaugas (tentų matavimas, montavimas, remontas), teikiamas visoje Lietuvoje.

Kokiais privalumais pasižymi „Tentera“ tentai baseinams?

Visapusiška apsauga

Uždengus lauko baseiną tentu, į šį nepatenka jokie teršalai iš aplinkos (lapai, spygliai, smėlis, dulkės ir kita), taip pat neišgaruoja vanduo. Nesant tiesioginio vandens kontakto su oru ir UV saulės spinduliais, slopinamas fotosintezės ir dumblių atsiradimo baseine procesas. Tai ne tik, vos nuėmus tentą, leidžia mėgautis vandeniu, bet ir padeda išvengti papildomų baseinų priežiūros darbų, susijusių su laiko ir finansinėmis investicijomis.

Kalbant apie apsauginę tentų funkciją, labai svarbus faktas, jog, uždengus baseiną, išvengiama žmonių ar naminių gyvūnų įkritimo į vandenį, galinčio turėti skaudžių  pasekmių.

Patvarumas ir ilgaamžiškumas

„Tentera“ baseinų tentai yra gaminami iš kokybiško, sertifikuoto PVC audinio, pasižyminčio tokiomis, šios kategorijos gaminiams svarbiomis savybėms, kaip atsparumas plyšimui, drėgmei šalčiui, chlorui ir kitoms baseinų priežiūros priemonėms, taip – nepralaidumas UV saulės spinduliams. Tad, tentas baseinui, net ir ištisus metus eksploatuojamas lauko sąlygomis, išlieka patvarus bei ilgaamžis.

Individualių poreikių įgyvendinimas

„Tentera“ sritis – įvairių rūšių tentų gamyba pagal individualų užsakymą, tad šis produktas gali būti pritaikomas įvairaus dydžio ir formų (kvadratas, ovalas, stačiakampis) lauko baseinams. Klientams prieinama plati tentinio audinio spalvų paletė, iš kurios galima rinktis estetiškai tinkamiausią variantą. Esant pageidavimui, ant tento gali būti uždedama ir norima spauda.

Patrauklus kainos ir kokybės santykis

Baseinų tentų kaina, atsižvelgiant į pastarųjų atliekamos apsauginės funkcijos efektyvumą bei ilgą eksploatacijos trukmę, yra gana labai patraukli. Kiek konkrečiai kainuos šis gaminys, priklauso nuo tokių individualaus projekto detalių, kaip baseino išmatavimai, papildomos paslaugos (spauda ant tento, matavimas ir pan.) bei kitų niuansų. Preliminarią tento, skirto lauko baseinui uždengti, kainą galėsime įvardinti, kai mums (el. paštu, telefonu, užpildę užklausos formą) atsiųsite reikiamo gaminio išmatavimus.

Paprasta priežiūra ir naudojimas

Nuimti ir uždėti tentą ant baseino yra labai paprasta ir, žinoma, nepalyginamai greičiau, nei, pavyzdžiui, nuolat valyti nešvarumus iš neuždengto baseino. Nesudėtinga ir paties PVC audinio, kuris, be kitų privalumų, neprisigeria dulkių ir purvo. Baseino tentą galima valyti sausa šluoste arba nuplauti vandeniu. Nerekomenduojama naudoti cheminių valiklių, kurių sudėtyje esančios medžiagos gali pažeisti tentinę medžiagą.

Ką reikia apie „Tentera“ tentų užsakymą ir gamybą?

Norėdami pateikti baseino ar kitos rūšies tento gamybos užsakymą, kreipkitės į mus el. paštu, telefonu arba užpildykite „Tentera“ interneto svetainėje esančią užklausos formą. Baseiną, kuriam reikalingas tentas, galima išmatuoti patiems, tačiau, siekiant maksimalaus tikslumo, šį darbą rekomenduojama patikėti mūsų specialistams. Tentų matavimas, o, prireikus, ir remontas, gali būti atliekamas visoje Lietuvoje.

Visus užsakymus stengiamės atlikti kiek įmanoma operatyviau, tačiau konkretų gamybos terminą, įprastai svyruojantį nuo 1 savaitės iki 1 mėnesio, lemia mūsų komandos užimtumas. Tad, norint, jog reikiamos prekės gamyba neprailgtų, kviečiame savo asmeninėms ar verslo reikmėms reikalingus tentus užsakyti jau dabar.