Reklaminiai tentai

Nors tentas dažnam asocijuojasi su dangalu, skirtu uždengti kokį nors viduje ar lauke esantį objektą (terasa, priekaba, baseinas ir kita), taip užtikrinant efektyvią apsaugą nuo galimai žalingų išorinės aplinkos veiksnių, pastarasis, pasirinkus individualius poreikius geriausiai atitinkantį „Tentera“ gaminį, gali atlikti ir kitą, tai yra – reklaminę/informacinę, funkciją. Reklaminiai tentai iš PVC, ant kurių gali būti uždedama kliento pageidaujama spauda – vienas iš galimų marketingo sprendimų, galintis padėti efektyviai, tačiau nedidelėmis sąnaudomis pristatyti savo verslą tikslinei klientų auditorijai ar paskleisti kitą pageidaujamą informaciją.

Pasirinkus „Tentera“ profesionalų teikiamą įvairių rūšių tentų gamybą pagal individualų užsakymą, galėsite būti ramūs tiek dėl galutinio rezultato kokybės, tiek ir viso bendradarbiavimo proceso sklandumo. Operatyviai, laikydamiesi numatytų terminų, konkurencinga kaina ne tik gaminame tentus iš aukščiausios kokybės medžiagų, bet ir, esant poreikiui, galime pasiūlyti tentų matavimo, montavimo ir remonto paslaugas visoje Lietuvoje.

Kokiais privalumais pasižymi reklaminiai tentai?

Kokybė ir ilgaamžiškumas

„Tentera“ tentai yra gaminami iš aukštos kokybės, plyšimui, drėgmei, UV saulei ir kitiems išorinės aplinkos veiksniams atsparaus PVC audinio, o, klientui pageidaujant reklaminės spaudos, jos uždėjimui pasitelkiami specialiai tam pritaikyti metodai. Medžiagų kokybė, specialios gamybos technologijos  bei atliekamų darbų profesionalumas garantuoja, jog tiek reklaminis tentas, tiek ir reklama ant tento,  išlaikydami estetiką bei funkcionalumą, tarnaus ilgai.  

Efektyvi, nebrangi reklama

Vertinant reklaminių tentų eksploatacijos trukmę, šio, pagal individualų užsakymą gaminamo produkto kainą bei potencialią naudą (verslo reklama, norimos informacijos sklaida ir kita), akivaizdu, jog tai – vienas racionaliausių reklamos sprendimų kainos ir kokybės atžvilgiu.

Individualumas

Mūsų sritis – reklaminių ir kitų rūšių tentų gamyba pagal individualų užsakymą, tad tai – produktas,galintis patenkinti net ir paties išrankiausio kliento pageidavimus. Klientas, pateikdamas užsakymą, gali pasirinkti ne tik tento išmatavimus, bet ir norimą tentinio audinio atspalvį iš plačios paletės. Žinoma, ant tento gali būti uždedama ir reikiama reklaminė spauda – tekstinė ir/arba vaizdinė informacija. Norint, jog reklaminis tentas, pabrėždamas Jūsų individualumą ir skleisdamas aktualią informaciją, savo funkciją atliktų maksimaliai efektyviai, rekomenduojame gerai apgalvoti žinutę, kuri bus perkeliama ant tento. 

Universalios panaudojimo galimybės

Reklaminis tentas – universalus „Tentera“ produktas, pasižymintis plačiomis panaudojimo galimybėmis, pradedant, pavyzdžiui, tentais, montuojamais ant tvorų statybvietėse (kartu užtikrinant ir didesnį teritorijos privatumą) ir baigiant renginių atitvarų tentais. Žinoma, norima reklama gali būti uždedama ir ant PVC tento, kurio pagrindinė funkcija – apsauginė. Pasirinkus tokį sprendimą, pavyzdžiui, sunkvežimio priekaba ir joje vežamas krovinys bus patikimai apsaugotas nuo aplinkos dirgiklių, o Jūsų reklama –  matoma visur, kur tik važiuos transporto priemonė.

Paprastas montavimas ir nesudėtinga priežiūra

Daugelio rūšių tentai, tarp jų – ir reklaminiai, pasižymi nesudėtingu montavimu procesu. Žinoma, jei šiam darbui neturite laiko ar tiesiog noro, montavimą galite patikėti ir „Tentera“ komandai.

Paprasta ir PVC tentų priežiūra: paviršių pakanka nuvalyti sausa šluoste ir/arba nuplauti vandeniu. Cheminių valiklių, dėl galimos jų sudėtyje esančių komponentų žalos tentiniam audiniui, naudoti nerekomenduojama.

Kiek kainuoja reklaminiai tentai?

Pristatydami reklaminių tentų privalumus, pabrėžėme patrauklų šio produkto kokybės ir kainos santykį. Konkreti tentų kaina priklauso nuo tokių individualaus projekto aspektų, kaip reikiamo gaminio išmatavimai, kiti dizaino sprendimai bei aktualios paslaugos (matavimas, montavimas).

Kiek laiko užtrunka reklaminių tentų gamyba?

Preliminari tentų gamybos trukmė, pasirinkus „Tentera“ komandos paslaugas – nuo 1 savaitės iki 1 mėnesio. Konkretus užsakymo atlikimo terminas, kurį įvardiname ( ir, žinoma, jo laikomės), susitarę dėl darbų atlikimo, priklauso nuo tuo metu esančio mūsų užimtumo. Tad, jei norite tentą turėti kuo greičiau, kviečiame jau dabar susisiekti su mumis el. paštu, telefonu ar užpildyti užklausos formą, pateiktą interneto svetainėje.