Tentai savivarčiams

Siekiant išpildyti individualius kiekvieno kliento pageidavimus, „Tentera“ siūlo operatyvią, profesionalią įvairių rūšių tentų gamybą patrauklia kaina. Tarp jų prieinami ir aukštos kokybės, ilgaamžiai tentai savivarčiams, skirti patikimai savivarčių priekabų bei jomis gabenamų, dažniausiai – birių – krovinių apsaugai. 

Tentai gaminami iš tvirto, drėgmei, UV saulės spinduliams ir kitiems, galimai žalingiems atmosferos reiškiniams bei mechaniniam poveikiui (pavyzdžiui, plyšimui) atsparaus audinio, taip garantuojant ne tik patikimą apsauginę funkciją, bet ir paties gaminio ilgaamžiškumą, eksploatuojant jį bet kokiomis oro sąlygomis ištisus metus.

Visos tentiniais gaminiais suinteresuotiems klientams aktualios paslaugos – iš vienų profesionalų rankų

Esant poreikiui, ant pagaminto tento savivarčiui gali būti uždedama pageidaujama spauda (tekstinė ir/arba vaizdinė informacija), taip, be apsauginės, suteikiant uždangalui papildomą – reklaminę – funkciją.

Išmatuoti savivarčio priekabą, kurios uždengimui yra reikalingas tentas, gali patys klientai, tačiau, siekiant maksimalaus tikslumo, rekomenduojame matavimą patikėti mūsų specialistams. Matavimas, kaip ir kitos profesionaliai ir operatyviai „Tentera“ komandos atliekamos paslaugos, tai yra – tentų montavimas, o, prireikus, ir remontas, prieinamos visoje Lietuvoje.

Ką svarbu žinoti apie „Tentera“ tentų savivarčiams užsakymą ir gamybą?

Jei Jūsų verslo reikmėms yra reikalingi tentai savivarčiams, kviečiame apie šio produkto gamybos poreikį informuoti mus telefonu, internetu (el. paštu ar užpildžius interneto svetainėje esančią užklausos formą) ar tiesiogiai, atvykus į „Tenterą“ biurą.

Žinodami Jums reikalingo gaminio išmatavimus bei kitas užsakymo detales (papildomo dizaino sprendimai, reikalingos paslaugos ir kita), galėsime įvardinti preliminarią savivarčio tento gamybos pagal individualų užsakymą kainą. Taip pat – ir užsakymo atlikimo terminą, kuris, priklausomai nuo to, kiek tuo metu darbų turi mūsų komanda, įprastai svyruoja nuo 1 savaitės iki 1 mėnesio.

Prireikus patikimos, ilgaamžės savivarčių ar kitų objektų apsaugos nuo nepalankių išorinės aplinkos veiksnių, nedvejokite: kreipkitės į „Tenterą“ specialistus, pasiruošusius įgyvendinti net ir pačių reikliausių klientų projektus.