Valčių tentai

Žvejyba ar kitos vandens pramogos (pavyzdžiui, tiesiog ramus pasiplaukiojimas valtele) – turiningas laisvalaikio leidimo būdas, o kartais – ir pajamas nešantis verslas, žinoma, neatsiejamas nuo investicijų, apimančių ne tik pačios vandens transporto priemonės įsigijimą, bet ir kitas reikalingas priemones. Transportuojamoms ar sandėliuojamoms valtims uždengti skirtas tentas, atliekantis apsauginę funkciją tiek nuo išorinės aplinkos veiksnių (UV saulės spinduliai, dulkės, šiukšlės, mechaninis poveikis ir pan.), tiek nuo smalsių žvilgsnių – vienas jų.

Jei Jums reikalingas kokybiškas, ilgaamžis šios kategorijos produktas, „Tentera“ komandos siūloma valties tentų gamyba – dėmesio vertas pasirinkimas. Valčių tentai yra gaminami iš tvirto, drėgmei, UV saulės spinduliams, mechaniniam poveikiui ir kitiems išorinės aplinkos veiksniams atsparaus PVC audinio, kuris, neprarasdamas funkcionalumo ir estetikos, sėkmingai tarnauja ilgus metus. Įvertinus, kokia yra šio gaminio kaina, priklausanti nuo išmatavimų ir kitų konkretaus užsakymų detalių bei kokybė, valties tentas iš „Tentera“ – neabejotinai racionali investicija į šios vandens transporto priemonės eksploatacijos ilgaamžiškumą.

Ką reikėtų žinoti apie „Tentera“ tentų valtims užsakymą ir gamybą?

Jei Jums aktuali tentų, skirtų valčių uždengimui, gamyba, kviečiame susisiekti su mumis telefonu, el. paštu, užpildyti užklausos formą, esančią interneto svetainėje ar atvykti į „Tentera“ biurą. Net neabejojame, jog galėsime išpildyti visus Jūsų lūkesčius, nepriklausomai nuo valties rūšies ( pripučiama, plastikinė, aliuminė), reikiamų išmatavimų, pageidaujamos spalvos (prieinama plati PVC tentinio audinio paletė) bei papildomų paslaugų (tentų matavimas, prireikus – montavimas ir remontas visoje Lietuvoje) poreikio.

Savo klientams stengiamės pasiūlyti ne tik optimalią aukštos kokybės tentinių gaminių kainą, bet ir sutartų gamybos terminų laikymąsi. Priklausomai nuo mūsų užimtumo, valties ar kitos rūšies tento gamyba trunka 1 savaitės iki 1 mėnesio.

Jei ieškote patikimų įvairių rūšių standartinių ar nestandartinių tentų gamybos pagal individualų užsakymą profesionalų, „Tentera“ komanda – visada Jūsų paslaugoms.