Tentai laivams

Siūlydami individualių tentų gamybą, mūsų komanda orientuojasi ne tik į aukščiausią galutinio rezultato kokybę, bet ir asortimento, išpildančio net nestandartinius klientų poreikius, įvairovę. Taigi, operatyviai, laikydamiesi numatytų terminų, galime Jums pagaminti ne tik, pavyzdžiui, tentus priekaboms ar skaidrius tentus, skirtus terasų, pavėsinių uždengimui, bet ir patikimus, ilgaamžius tentus laivams, kateriams bei kitoms vandens transporto priemonėms.

Tentai laivams yra gaminami iš specialaus sertifikuoto PVC audinio, pasižyminčio tokiomis savybėmis, kaip tvirtumas, atsparumas mechaniniam poveikiui (pavyzdžiui, plyšimui), UV saulės spinduliams, temperatūrų kaitai, drėgmei, apsauga nuo aplinkos dulkių, šiukšlių ir pan. Uždengę transportuojamą ar ne sezono metu saugojimo vietoje paliktą, nenaudojamą laivą tentu, idealiai pritaikytu Jūsų transporto priemonės gabaritams, būsite tikri dėl visapusiško pastarojo saugumo nuo galimai žalingų išorinės aplinkos veiksnių, tiesiogiai susijusio su eksploatacijos ilgaamžiškumu. 

Ką „Tentera“ klientams reikėtų žinoti apie tentų laivams užsakymą ir gamybą?

„Tentera“ komanda gali pagaminti tvirtus, kokybiškus, paprastai naudojamus, išskirtinės priežiūros nereikalaujančius PVC tentus visų modelių laivų ir kitų vandens transporto priemonių uždengimui. Klientas, pateikdamas tento gamybos užsakymą telefonu, el. paštu, užpildydamas užklausos formą, esančią interneto svetainėje ar tiesiogiai atvykęs į „Tentera“ biurą, turi nurodyti ne tik reikiamo gaminio išmatavimus, nuo kurių, o taip pat – ir kitų individualių užsakymo detalių (pavyzdžiui, spaudos ant tento, atliekančios reklaminę ar informacinę funkciją, svarbią verslo klientams), priklauso galutinė tento gamybos kaina.

Išmatuoti laivą, atsižvelgiant į mūsų pateiktus patarimus, gali patys klientai, tačiau, siekiant maksimalaus tento gamybos tikslumo, rekomenduojame šį darbą patikėti „Tentera“ meistrams, atvykstantiems į klientui patogią vietą visoje Lietuvoje. Be tentų matavimo ir gamybos pagal individualų užsakymą, mūsų klientams siūlomos ir tentų montavimo bei remonto paslaugos.

Gavę Jūsų užsakymą, galėsime įvardinti konkretų atlikimo terminą, priklausomai nuo mūsų turimų darbų kiekio, įprastai užtrunkantį nuo 1 savaitės iki 1 mėnesio laiko.

 „Tentera“ tentinių gaminių ekspertai – tai atsakymas į visus privačių ir juridinių asmenų poreikius, susijusius su šios kategorijos produktais.