Tentai angarams, garažų vartams, sandėlių atskyrimui

Tentai angarams, garažų vartams, sandėlių atskyrimui

Tentai angarams, garažų vartams ir sandėliams, užtikrinantys Jūsų turto saugumą tiek nuo nemalonių gamtos sąlygų, tiek nuo pašalinių akių – „Tentera“ sritis. Mūsų tentai yra gaminami iš laiko patikrintos, ilgaamžės vokiškos HEYTEX medžiagos, atsparios UV spinduliams, plyšimui ir kitiems mechaniniams pažeidimams. Minėtos savybės užtikrina tiek tento apsauginės funkcijos ilgaamžiškumą, tiek ir paties gaminio kokybę ir patvarumą. 

Tentų kategorijos

Tentai pagal svorį (1gr/m²) skirstomi į šias kategorijas:

• nuo 450 g/m² – tai lengvi, trumpalaikio naudojimo tentai, skirti reklamoms, akcijoms, vidaus pertvaroms ir pan.;

• nuo 650 g/m² – lengvi uždangalai, apsaugantys nuo kritulių ir UV spindulių, naudojami lauko sąlygomis;

• nuo 680 g/m² – tentai, skirti dažnai varstomoms, dylančioms, besivyniojančioms sistemoms;

• 900 g/m² – tentinis audinys, kuris gali būti eksploatuojamas, esant agresyvioms darbo sąlygoms (žemės ūkio, lauko darbams, sertifikuotoms puspriekabėms ir kt.);

• 900–1200 g/m² – audinys, skirtas stambiagabaričių gaminių uždangalams.

Tentai angarams ir garažų vartams – optimalus kainos ir kokybės santykis

„Tentera“ gaminami tentai anagramas, garažų vartams ir sandėliukams – optimalus pasirinkimas, nenorintiems per daug išlaidauti, bet siekiantiems kiek įmanoma didesnės savo turto apsaugos nuo oro sąlygų svyravimų bei privatumo užtikrinimo, išvengiant pašalinių akių.

Tentų gamyba pagal individualų užsakymą – tai galimybė išpildyti net pačių reikliausių klientų poreikius, realizuojant tiek standartinius, tiek nestandartinius projektus patrauklia kaina.  Klientai, pateikdami užsakymą, gali rinktis ne tik būsimo gaminio matmenis, bet ir tentų spalvą iš plačios paletės. Jei yra poreikis, gali būti įgyvendinami tokie tentų gamybos sprendimai, kaip, pavyzdžiui, durų užtrauktuko įmontavimas, ratukų prie tento pritvirtinimas, papildomo bėgelio sumontavimas, taip sukuriant galimybę tentą stumdyti kaip užsklandą ir kita.

Kaip vyksta tentų užsakymas, pristatymas, montavimas?

Tentų gamybos užsakymas gali būti pateikiamas keliais būdais: tiesiog pasirinkite sau patogiausią.

• Mes atvykstame į Jūsų nurodytą vietą, pamatuojame ir, pagal gautus matmenis, pagaminame tentą. Priklausomai nuo kliento pageidavimų, tentą galime ir sumontuoti ar pakonsultuoti, kaip tai atlikti savarankiškai.

• Jūs patys galite išmatuoti savo patalpas ir mums atsiųsti matmenis. Jais remiantis, pagaminsime tentus, o Jūs, naudodamiesi pateiktomis instrukcijomis, juos susimontuosite.

Tentų angarams, garažų vartams ir sandėlių atskyrimui gamybos terminas priklauso nuo tuo metu esamų užsakymų gausos ir gali užtrukti nuo 1 savaitės iki 1 mėnesio. Jei reikia, atliekame ir pažeistų tentų remonto darbus.

Garantuokite efektyvią savo turto apsaugą nuo išorinės aplinkos veiksnių, kartu suteikdami sandėliui ar kiemui modernią išvaizdą su „Tentera“ gaminamais  tentais angarams, garažų vartams ir sandėliams.

Daugiau informacijos apie tentus angarams, garažų vartams ir sandėlių atskyrimui teiraukitės el. paštu info@tentera.lt, telefonu +370 653 20 874 arba užpildykite užklausos formą.