Įvairių tentų gamyba

Įvairios paskirties PVC tentai

Žodis „tentas“ kilęs iš anglų kalbos („tent“) ir, išvertus, reiškia „palapinė“. Tai – gaminys, pagamintas iš storo brezento ar kito neperpučiamo ir neperšlampamo, dažniausiai – PVC, audinio. Pagrindinė tentų paskirtis – įvairių viduje ir lauke esančių objektų apsauga nuo vėjo, lietaus, saulės ir kitų gamtinių bei mechaninių išorinės aplinkos veiksnių, galinčių daryti neigiamą poveikį uždengtų daiktų estetikai ir funkcionalumui. Tentais gali būti pridengiamos transporto priemonės, pastatai, terasos, sporto inventorius, karinė technika, statybų teritorija, lauko kavinės, fotostudijos ir kita.

Taigi, jei Jums, siekiant patenkinti savo asmeninius ar verslo poreikius, reikia kažką pridengti, taip sukuriant apsaugą nuo nepalankaus aplinkos poveikio ar tiesiog svetimų akių, kreipkitės į „Tentera“ specialistus, kurių sritis –  įvairių tentų gamyba, orientuota į aukščiausią kokybę.

Mūsų specializacija – ivairios paskirties tentai:

  – skaidrūs tentai terasoms ir pavėsinėms;

  – tentai automobiliams ir jų priekaboms;

  – sunkiasvorio transporto tentai;

  – tentai angarams, garažams ir sandėliams;

  – žemės ūkio paskirties tentai;

  – tentai baseinams, valtims, stogams, kubilams, plovykloms ir pan.

Jeigu šiame sąraše tarp įvairių tentų neradote to, ko reikia būtent Jums, nereiškia, kad mes negalime to pagaminti. Kviečiame susisiekti su mumis interneto svetainėje nurodytais kontaktais ir nemokamai pasikonsultuoti. Net neabejojame, jog kartu tikrai rasime optimaliausią tentų gamybos sprendimą.

Universalus tentinis gaminys patikimai apsaugai nuo aplinkos poveikio

„Tentera“ tentai yra gaminami iš kokybiško PVC audinio, kuris yra atsparus plyšimui, drėgmei, UV saulės spinduliams, temperatūrų kaitai, neprisigeria dulkių ir purvo. Tai – universalus sprendimas, tinkamas tiek keliu važiuojančio sunkiasvorio vilkiko pridengimui, tiek ir kieme esančio baseino apsaugai nuo šiukšlių.  

Klientai gali rinktis ne tik reikiamus gaminio išmatavimus, bet ir PVC medžiagos atspalvį bei kitas individualaus užsakymo detales.  Esant pageidavimui, ant tento galima uždėti užrašus ar norimą logotipą. 

PVC medžiaga kaina – gana pigus pasirinkimas, tačiau, puikiai atlikdamas savo apsauginę funkciją, padeda tinkamai rūpintis Jūsų turtu, neleisdamas jam sudrėkti, apdulkėti ir pan. Įvairios paskirties mūsų gaminamus PVC tentus, kuriuos, esant poreikiui, ir remontuojame. galite apžiūrėti galerijoje.

Kokių duomenų reikia tento gamybai ir kiek tai gali užtrukti?

Reikia tikslių būsimo tento išmatavimų. Geriausia, jei matavimą atliks mūsų meistrai, nes, kuo tikslesni duomenys, tuo kokybiškesnį gaminį gausite. Jeigu Jus domina preliminari kaina, atsiųskite mums apytikslius išmatavimus. 

Tentus gaminame operatyviai ir, atsižvelgiant į gaminio gabaritus bei esamą užimtumą, tai gali užtrukti nuo 1 savaitės iki 1 mėnesio.

Visais klausimais, susijusiais su tentų gamyba ar kitomis aktualiomis paslaugomis (matavimas, montavimas, remontas), kviečiame susisiekti el. paštu info@tentera.lt arba telefonu +370 653 20 874. Žinoma, klientai visada laukiami ir mūsų biure, įsikūrusiame Domeikavoje, Kauno rajone.  O, esant poreikiui, „Tentera“ komanda taip gali atkeliauti pas Jus į nurodytą vietą visoje Lietuvoje.